Van tijd tot tijd wordt de ontwikkeling van het interieur van het huis steeds gevarieerder. Beginnend met het klassieke interieurontwerp dat de pracht van de gebouwen uit de Griekse en Romeinse tijd aanpast, het rustieke huis dat de staat van een landhuis laat zien, de vintage interieurstijl die pastelkleuren uit het interieur en meubilair benadrukt, tot de Victoriaanse interieurstijl die is aangepast aan de gebouwen uit het koningin Victoria-tijdperk in de 18e eeuw. Als u in een gebied dicht bij de zee woont, kunt u misschien een interieur in mediterrane of kuststijl gebruiken. Als je van een klein ornament houdt en heel precies bent over de vorm, kleur en de locatie van het meubilair, dan kun je kiezen voor een modern minimalistisch interieur.

Kenmerken van interieur in industriële stijl

Nu geeft de moderne samenleving prioriteit aan de efficiëntie kant van een gebouw. Het concept van een meer eerlijke en eenvoudig ogende woning wordt gewoonlijk een interieur in industriële stijl genoemd. Dit concept was populair in de 19e eeuw. Dit concept werd oorspronkelijk gebruikt in fabrieken of kantoren om de kosten van kamerafwerking te minimaliseren. Dit concept combineert betonnen vloeren met zichtbare bakstenen aan de muren, zichtbare plafonds en metalen of bronskleurige meubels. Dit concept wordt steeds populairder samen met zijn toepassing in commerciële ruimtes zoals cafés, restaurants, kantoren en zelfs nu kunnen we een badkamer betonlook krijgen die in lijn is met het industriële concept.

Toepassing van industrieel interieur in de badkamer

De badkamer betonlook vinden we terug in het interieur in industriële stijl. Het opvallende centrale deel zijn de betonnen tegels en badkamer wanden. De kleur van het beton wordt verkregen uit de betonstuc. De stuk die op de vloer wordt aangebracht, is een mengsel van cement met zand en gehydrateerd water dat tijd nodig heeft om hard gesteente te worden. Om een ​​glad en glanzend oppervlak te krijgen, is een speciaal polymeer nodig met een coating- en polijst proces met behulp van een speciaal vloer polijstgereedschap. Het gebruik van beton cire van Betonstunter wordt beschouwd als een vrij hoge economische waarde omdat het de verwerkingstijd kan verkorten en het materiaalgebruik kan minimaliseren.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/