Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is een groot open winkelcentrum in Roermond, een stad gelegen in de provincie Limburg. In het Designer Outlet roermond zijn honderden verschillende winkels van diverse designermerken aanwezig. Gemiddeld trekt Designer Outlet Roermond zo’n 8 miljoen binnenlandse en buitenlandse bezoekers aan per jaar. De designermerken die zich er bevinden zijn dan ook designermerken uit verschillende landen over de wereld. Hieronder vallen bijvoorbeeld Franse, Italiaanse, Duitse en Canadese merken.

Designer Outlet Roermond onderscheid zich met zeer lage prijzen. Het is algemeen bekend dat designerkleren vaak kwaliteitsvolle kledingstukken zijn die dan ook diverse processen moeten doorlopen in de fabriek. Dit zorgt er dan ook voor dat de kledingstukken vaak erg duur zijn en niet voor iedereen betaalbaar. Bij Designer Outlet Roermond zijn de designermerken een stuk goedkoper en er zijn kortingen aanwezig tot soms wel 80%. Vaak is het niet de nieuwste mode van de kleren die aanwezig zijn, maar bijvoorbeeld kledingstukken of accessoires van het jaar ervoor. Wel zijn de accessoires en kledingstukken nieuw en dus niet eerder gedragen. De winkels hebben mogelijkheden in Designer Outlet Roermond een filiaal te openen en hier dus deze kledingstukken tegenover lagere prijzen dan in de reguliere winkels aan te bieden. Buiten het feit dat kledingstukken hier sowieso al een stuk goedkoper zijn dan bij reguliere winkels zijn er ook nog bepaalde dagen in het jaar dat Designer Outlet Roermond bovenop de lage prijzen nog met extra grote kortingen smijt. Op deze dagen worden meestal ook bijvoorbeeld de openingstijden aangepast. De winkels zijn dan tot laat in de avond open.

Een dagje Designer Outlet Roermond is voor de meeste mensen een degelijk uitje. Het winkelcentrum bestaat uit een aantal grote straten die er dan ook erg bijzonder uitzien. Om het centrum heen zijn duizenden parkeerplaatsen voor auto’s, waar dagelijks duizenden bezoeker vanuit diverse landen da ook hun auto’s parkeren. Bij de ingang zijn er verschillende eetgelegenheden maar ook cafeetjes waar je even met een kopje koffie kunt beginnen alvorens je de winkels in gaat. Ook bevinden zich in Designer Outlet Roermond verschillende speeltuintjes en soms bijvoorbeeld trampolines waar ook kinderen het naar hun zin kunnen hebben. In het winkelcentrum staan op behoorlijk wat plekken kaarten die aantonen waar je je op het moment bevind en welke kant je op moet gaan voor welke winkels. Het feit dat je de mogelijkheid hebt tijdens het shoppen tussendoor gewoon spullen naar je auto te brengen wordt door veel bezoekers als fijn en handig ervaren.