Designer Outlet

Roosendaal

 

Designer Outlet Roosendaal is een soort open winkelcentrum bestaande uit allerlei verschillende winkels van diverse designermerken. Designer Outlet Roosendaal ligt zoals uit de naam al valt af te leiden in Roosendaal, een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Designer Outlet Roosendaal heeft in totaal bijna 100 winkels en zelfs meer dan 100 verschillende merken. In het winkelcentrum is sprake van zeer hoge kortingen. Designer merken verkopen over het algemeen hun kleren en accessoires voor relatief hoge prijzen in verband met de hoge kwaliteit. In een Designer Outlet, zoals die in Roosendaal is er echter sprake van zeer hoge kortingen, in sommige gevallen tot wel 80%. Op deze manier worden de designermerken ook voor de mensen die het wat minder breed hebben gewoon toegankelijk.

Designer Outlet Roosendaal is een populaire outlet door heel Nederland, maar ook voor mensen uit andere landen zoals België en Duitsland. Met dagelijks duizenden bezoekers is Designer Outlet Roosendaal een geliefde winkelgelegenheid als het gaat om designermerken. Het is overigens prima toegankelijk met de auto en biedt meer dan 1200 parkeerplaatsen. Eenmaal binnen aangekomen in het centrum zijn er naast de winkels die designermerken verkopen uiteraard ook diverse cafeetjes en restaurants waar men rustig iets kan eten of drinken. Ook de openingstijden van Designer Outlet Roosendaal zijn relatief flexibel. De outlet is niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds geopend. Designer Outlet Roosendaal valt net als veel andere outlets in Nederland onder het Britse bedrijf McArthurGlen.

De wandelroute in het Designer Outlet Roosendaal is niet erg lastig. Vanaf de ingang is er tot het einde van de outlet een pad dat volledig rechtdoor gaat met zowel links als rechts rijen met winkels. Halverwege is links een pad dat naar links gaat tussen wat winkels door en aan het einde van het lange pad kun je automatisch met de bocht meer naar links, om vervolgens aan het eind van dat padje weer met de bocht mee naar links te gaan. Dan heb je nog 1 lange pad vol met winkels links en rechts. Als je ook deze hebt uitgelopen en links afgaat aan het eind ben je weer terug bij de ingang. Niet erg ingewikkeld, maar wel relatief groot dus!