Je loopt langs etalages en ziet de hipste outfits op mannequins. Bij veel dingen zul je waarschijnlijk denken: die wil ik ook. Misschien zie je die ene trui of de nieuwste trend in de etalage die perfect bij jouw stijl past. Maar helaas, je hebt het geld niet om alles te kopen wat je leuk vindt. Toch hoeft dat geen probleem te zijn en kun je ook met een budget een leuke outfit krijgen. Hier zijn vier tips om je te helpen er trendy uit te zien en je eigen stijl te vinden.

1. Pimpen

Dit is misschien wel de beste tip die er is om je eigen stijl te hebben. Snuffel in je kast, vraag je moeder om haar naaimachine en maak van een suffe oude top, spijkerbroek en sjaal een hele nieuwe outfit. Door stoffen te combineren en kralen en studs toe te voegen, kun je een heel andere look creëren. Je kunt ook je oude sneakers opfleuren met studs of aan de slag gaan met textielstiften. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je hebt.

2. De “vraag en aanbod” sites.

Veel vrouwen ruimen hun kasten op en bieden veel van hun kleding te koop aan op marktplaats of andere vraag en aanbod sites. Er zijn zelfs speciale groepen op Facebook. Met een beetje speurwerk en afdingen kun je vaak de mooiste dingen vinden. Op websites als marktplaats of speurders kun je veel mooie items vinden.

3. Tweedehandswinkels en kringloopwinkels

Tegenwoordig is een tweedehandswinkel of kringloopwinkel erg trendy. Veel mensen brengen er hun oude kleding heen, en je zult verbaasd zijn wat je er allemaal kunt vinden. Er is vaak veel vintage kleding en unieke items. Sla die ene kleine rommelwinkel of die stoffige kringloopwinkel niet over en denk eens buiten de gebaande paden!

4. Ga op zoek naar de beste kortingen

Natuurlijk kun je gewoon in de winkel winkelen of online shoppen. Maak er een sport van om de beste kortingen op te speuren. Kijk bijvoorbeeld eens op de webshop van Nummerzestien. Hier verkopen ze veel trendy merken tegen scherpe prijzen. Check ook zeker de sale pagina!